ΤΑΞΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Μανώλη-Λιάτα Ελένη
τηλ 6974095431 – 6977606302
Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση.
TAXI EPIDAUROS ARGOLIDAS



https://www.facebook.com/messages/t/2230942137135536

Η εκδρομή / μεταφορά σας ξεκινάει από το σημείο που έχετε επιλέξει με προορισμό την Επίδαυρο  Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε με την εκδρομή αυτή να συνδυάσετε και άλλες τοποθεσίες.


Τα οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας.
Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και στη συνέπεια αλλά συγχρόνως και στην πολυτελή μετακίνηση σας από και προς το σημείο που έχετε επιλέξει.





Οι επαγγελματίες οδηγοί της TAXI EPIDAVROS ARGOLIDAS  διαθέτουν μεγάλη εμπειρία ώστε να σας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς.
Μανώλη-Λιάτα Ελένη
τηλ 6974095431 – 6977606302
Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση.
ΤΑΞΙ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Η Επίδαυρος είναι διάσημη για το θέατρό της και το ιδιαίτερης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον της. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι ήταν ένα από τα πιο ξακουστά θεραπευτικά κέντρα του αρχαίου κόσμου και ότι το θέατρο ήταν τμήμα της θεραπείας στα πλαίσια μίας ολιστικής αντιμετώπισης, σωματικής και ψυχικής, των προβλημάτων υγείας.



Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και να ξεναγηθείτε στα βασικά κτίρια και μνημεία του Ασκληπιείου: το Ναό του Ασκληπιού, το Άβατο, τη Θόλο, το Στάδιο, το Εστιατόριο, το Καταγώγιο, το Μουσείο και φυσικά το περίφημο Θέατρό της. Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της αρχαίας Ελλάδας και αξιοθέατο παγκόσμιου βεληνεκούς.


Η τέλεια ακουστική του, η αισθητική του και οι συμμετρικές του αναλογίες συναρπάζουν κάθε επισκέπτη. Κατασκευάστηκε γύρω στο 340 - 330 π.Χ., για να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις οι ασθενείς του Ασκληπιείου και ήταν σε χρήση τουλάχιστον έως τον 3ο αι. μ.Χ. Η χωρητικότητά του ανέρχεται σε 13.000 θεατές και από το 1955 έως σήμερα βρίσκουν τη φυσική θέση τους σε αυτό συγκλονιστικές παραστάσεις αρχαίου δράματος.




 
Η Επίδαυρος είναι ο σημαντικότερος αρχαίος τόπος λατρείας του θεού Ασκληπιού. Βρίσκεται στην περιοχή της σημερινής πόλης του Λυγουριού (Δήμος Ασκληπιείου, Δήμου Επιδαύρου) στην Πελοπόννησο στην περιοχή της Αργολίδας, περίπου 30 χλμ. Από την πόλη του Ναυπλίου και περίπου 13 χλμ. Από την Παλαιά Επίδαυρο. Από το 1988 ανήκει στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO.

TAXI EPIDAVROS ARGOLIDAS